Pomoć i savjeti
za potrošače
u Europi

EUROPSKI POTROŠAČKI CENTAR

REPUBLIKA HRVATSKA

Seminari o zaštiti potrošača u turizmu

18.05.2015
Seminari o zaštiti potrošača u turizmu

Ministarstvo gospodarstva i Europski potrošački centar Hrvatska, u suradnji sa Sektorom za turizam HGK, organiziraju niz besplatnih seminara na temu zaštite potrošača u turizmu.

Obzirom da se tijekom ljeta posebna pozornost posvećuje što kvalitetnijoj provedbi turističke sezone, što znači i zaštiti naših gostiju, cilj navedenih seminara je upoznati turističke djelatnike i članove jedinica lokalne samouprave sa sustavom zaštite potrošača u Hrvatskoj.

Teme o kojima će se govoriti na predavanjima su noviteti u Zakonu o zaštiti potrošača, Direktiva o paket aranžmanima te predstavljanje aktivnosti Europskog potrošačkog centra Hrvatska.

Prvi seminar održan je 15. svibnja 2015. godine u Rovinju, a sljedeći seminar će se održati u Šibeniku u srijedu, 20.05.2015. u Hotelu Ivan, Hoteli Solaris 86, s početkom u 11 sati.

Ukoliko želite sudjelovati na seminaru prijaviti se možete do 19. 05. 2015. do 12 sati,  putem on-line prijave koja se nalazi na sljedećem linku: http://www.hgk.hr/zk/pula/pozivamo-vas-na-seminar-zastita-potrosaca-u-turizmu?category=69

Za sve koji su zainteresirani, sudjelovanje na seminaru je besplatno.

ECC AustrijaECC Belgija ECC Bugarska ECC Cipar ECC Češka ECC Danska ECC Estonija ECC Španjolska ECC Finska ECC Francuska ECC Njemačka ECC Ujedinjeno kraljevstvo ECC Grčka ECC Mađarska ECC Irska ECC Island ECC Italija ECC Litva ECC Latvija ECC Luksemburg ECC Malta ECC Norveška ECC Poljska ECC Portugal ECC Rumunjska ECC Slovačka ECC Slovenija ECC Švedska ECC Nizozemska
logo-iac